Serwer Sochocraft

Nowe ip serwera s40.mineserv.eu:45371

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2012-03-28 14:23:54

matiking

Użytkownik

Punktów :   

Admin

Nick:imthegod99
Imię:Mateusz
Oceń swoją kreatywność:Duza buduje wiele budynkow i projektuje
Posiadasz Mikrofon:tak
Posiadasz Gadu-Gadu:nie
MineCraft(Permium czy NonPremium):No premium
Jak długo grasz w Minecraft:3 lata
Skąd nas znasz:Od kamila
Od kiedy znasz SochoCraft od 3 dni
Od kiedy grasz na serwerach SochCraft od 3 dni
Dlaczego u nas zagrałeś:Bo lubie pomagac serwerom w rozbudowie
Byłeś/aś u nas karany banem/kickiem(napisz wszystko):Nie
Co Cię skłoniło do grania w MineCraft:Skłonila mnie kreatywnosc tej gry jest ciekawa i mozna robic w niej wszystko
Dlaczego chciałbyś zostać Moderatorem(min. 5 zdań, które są uzasadnione):

Lubie pomagac.Znam się na komedach.Ciekawi mnie minecraft i lubie konstrulowac.znam sie i bede doradzal.
Nie bede griefował i bede zapraszał kolegów.

Coś o sobie(min. 8 zdań, które są logicznie sformułowane, oraz mądrze przemyślane):

Jestem Mateusz, bardzo lubię grać w minecraft jest to kreatywna gra a ja jestem kkreatywny.
Moim hobby jest granie na gitarze elektrycznej.Moge nakręcić filmik reklamujący serwer na yt.
Nie spędzam całego dnia nad kompem tekże rysuje czy projektuje budynki w minecraft.
Jestem pomocny.Nie zdradzam.Bardzo lubie budować. Moge zrobić Budynek gildi Gods dla admow modow i heada.
Chcialbym stanowisko Admina.

Ile Czasu Dziennie Możesz poświecić na bycie Moderatorem(ma być szczerze, jeżeli to się nie sprawdzi wylatujesz):

dziennie spędzam od 1godziny do 3Dlaczego chciałbyś zostać Moderatorem(min. 5 zdań, które są uzasadnione):

Lubie pomagac.Znam się na komedach.Ciekawi mnie minecraft i lubie konstrulowac.znam sie i bede doradzal.
Nie bede griefował i bede zapraszał kolegów.

Coś o sobie(min. 8 zdań, które są logicznie sformułowane, oraz mądrze przemyślane):

Jestem Mateusz, bardzo lubię grać w minecraft jest to kreatywna gra a ja jestem kkreatywny.
Moim hobby jest granie na gitarze elektrycznej.Moge nakręcić filmik reklamujący serwer na yt.
Nie spędzam całego dnia nad kompem tekże rysuje czy projektuje budynki w minecraft.
Jestem pomocny.Nie zdradzam.Bardzo lubie budować. Moge zrobić Budynek gildi Gods dla admow modow i heada.
Chcialbym stanowisko Admina.

Ile Czasu Dziennie Możesz poświecić na bycie Moderatorem(ma być szczerze, jeżeli to się nie sprawdzi wylatujesz):

dziennie spędzam od 1godziny do 3

Ostatnio edytowany przez matiking (2012-03-28 14:32:02)

Stopka forum

RSS