Nowe ip serwera s40.mineserv.eu:45371
Nick:Kenon9909
Imię:Piotrek
Oceń swoją kreatywność:8/10
Posiadasz Mikrofon:Tak
Posiadasz Gadu-Gadu:Tak
MineCraft(Permium czy NonPremium):Premium
Jak długo grasz w Minecraft:3 lata
Skąd nas znasz:Z YouTube z Pewnego Filmiku
Od kiedy znasz SochoCraft:od dnia 09.04.2012 r
Od kiedy grasz na serwerach SochCraft: od dnia 09.04.2012 r
Dlaczego u nas zagrałeś:Nie miałem innych fajnych serverów
Byłeś/aś u nas karany banem/kickiem(napisz wszystko):Nie nigdy nie miałem banów itp
Co Cię skłoniło do grania w MineCraft:Kreatywność, nieskonczone budowanie.
Dlaczego chciałbyś zostać Moderatorem(min. 5 zdań, które są uzasadnione):Chciałbym pomagać dla servera.Budować różne budowle itp.Chciałbym żeby mnie inni lubili.Chciałbym pomagać innym.Jestem
Odpowiedzialny
Coś o sobie(min. 8 zdań, które są logicznie sformułowane, oraz mądrze przemyślane):
Jestem Piotrek.Lubie Budować Kreatywnie. Moje Hobby to Malowanie Akcji.Moim Talentem jest Bardzo szybkie pisanie na klawiaturze,mogę pisać na klawiaturze patrząc w ekran.Nie muszę patrzyć na klawiaturę bo wiem gdzie co jest.Gram w gry Counter Strike 1.6/Source i Minecraft'a.
Ile Czasu Dziennie Możesz poświecić na bycie Moderatorem(ma być szczerze, jeżeli to się nie sprawdzi wylatujesz): Dziennie Poświecić mogę cały tydzień.A jak nie wejdę w tygodniu to:Sprawdzian,Kartkówka itp. Ale Staram się wchodzić kiedy mogę na minecrafta. Zawsze po Szkole na niego wchodzę potem lekcje odrabiam,jem coś,biorę hamburgera i IceTea(Cytrynowe) i siadam przy laptopa i gram. Zawsze coś jem gdy oglądam coś lub gram w jakieś gry.
Ostatnio edytowany przez Kenon9909 (2012-04-09 15:09:01)